header1.gif (4114 bytes)
Director’s Review of the Tevatron Run II Luminosity Upgrades
July 1- 3, 2003
LINKS:  DOE Review July 21 – 23, 2003 DOE Review October 28 – 31, 2003

 

DRAFT Agenda (6/26/03)

 

 

Tuesday, July 1

  8:30 Committee Executive Session/Comitium

Overview/Comitium

  9:00 Welcome and Opening Remarks – Witherell (5 minutes)

            9:05 IntroductionHolmes (10 minutes)

  9:15 Overview of Run II Strategy and Organization – Dixon (25 minutes)

  9:40   Current Operations Status and Plans for the Future – Gollwitzer (30 minutes)

10:10 BREAK (20 minutes)

 

Operations, Reliability, and Maintenance/Comitium

10:30 Reliability and Maintenance Initiatives – Czarapata (30 minutes)

 

Run II Accelerator Upgrades/Comitium

11:00 Overview of the Run II Plan  – Spalding, McGinnis (90 minutes)

12:30 LUNCH

  1:30   Protons on Target – Kourbanis (30 minutes)

  2:00 Antiproton Acceptance – Werkema (30 minutes)

  2:30 Antiproton Stacking and Cooling – McGinnis (30 minutes)

  3:00 Tevatron – Shiltsev (30 minutes)

  3:30   Run II Physics and Goals (CDF/D0) – Womersley (30 minutes)

Breakout Sessions

  4:00 Tevatron & Accelerator Physics - Comitium

            Proton & Antiproton Sources – Snake Pit

         Management & Systems Integration – 1 North

  5:00 Committee Executive Session/Comitium

  6:30 Adjourn

  7:00   Dinner at Chez Leon


Wednesday, July 2

  8:00 Breakout Session (continued)

         Tevatron & Accelerator Physics - Comitium

            Proton & Antiproton Sources – Snake Pit

         Management & Systems Integration – 1 North

12:00 LUNCH

  1:00 Breakout Session (continued)

  3:00   Full Committee Executive Session/Comitium

 

 

Thursday, July 3

10:00   Full Committee Executive Session/Comitium

12:00 LUNCH

  1:00 Review Closeout/1-West

  2:00 Adjourn

rev. 7-9-03

Security, Privacy, Legal